BioDrain – Tuotteet2022-03-16T09:23:48+00:00

BioDrain – Mikrobituotteet

BioDrain-tuotteet ovat maailmanlaajuisesti tunnettu korkeasta laadusta ja tehokkuudesta.
Tuotevalikoima on laaja, näin ollen ratkaisuja löytyy laajalti useisiin eri ongelmiin.
Jokainen BioDrain-tuote on mikrobipohjainen, ekologinen, täysin käyttöturvallinen ja ennen kaikkea tehokas.

Mitä BioDrain tuotteet ovat?

BioDrain-tuotteet ovat mikrobisiä yhdisteitä joita käytetään biologiseen hajoittamisen: hajoituksen aloittamiseen, palauttamiseen tai voimistamiseen. Mikrobisten yhdisteiden käyttö näihin tarkoituksiin tunnetaan nimellä ”bioaugmentaatio´´.

BioDrain-tuotteet ovat yhdistelmiä turvallisia ja luonnollisia ainesosia. Näihin kuuluu mikro-organismeja (bakteereja ja sieniä), entsyymejä, kostuttimia, ravintoja, adsorbentteja ja puskuriliuoksia. BioDrain-tuotteita on saatavilla kuivana jauheena, nestemäisenä ja kiinteänä.
BioDrain-tuotteita käytetään ongelmiin joita esiintyy vedessä, maaperässä, lietteen kanssa ja ilman hoitoon.

Käyttökohteita; hajujen torjunta, jäteveden hoito, aktivointi ja optimointi, maaperä ja pohjaveden parantaminen, keittiöiden viemärit, rasvan erotuskaivot, öljyveden erottelu, kompostointi, maatalous ja vesiviljely.

Ympäristöystävällinen keino hoitaa jätevedet

BioDrain – tuotteilla hoidat jätevedet luonnon omin keinoin. Yli 40 vuoden kokemuksella meiltä löytyy laaja tieto taito hoitaa kaikenlaisia ongelmia jäteveden hoitoon liittyen. Tarjoamme myös laajimman tuotevalikoiman, josta löytyy tuote niin viemräinhoidosta aina jätevedenhoitolaitoksien selkeytysaltaisiin.

BioDrain – tuotteet ovat niittäneet mainetta ja arvostusta ympäri maailman jo useamman vuosikymmenen. BioDrain – tuotteilla tuloksia aikaan turvallisesti, kustannus tehokkasti ja ennen kaikkea ekologisesti.

 • Ympäristöystävällinen ja luonnollisia tuotteita
 • Eliminoi FOG (Fat, Oil, Grease)
 • Vähentää H2S (rikkivety) aiheuttamia hajuja ja syövyttämistä

 • Vähentää BOD:tä (biological oxygen demand) suspendoituneita aineita, COD:tä (chemical oxygen demand) sekä ammonium (NH4+) & nitraatti (NO3) pitoisuuksia.
 • Lisää sitkeiden orgaanien biohajoamista
 • Vähentää kuitumaisten bakteerien kasvua jäteveden hoidossa
 • Vähentää lietteen massaa jäteveden hoidossa
 • Ja paljon muuta

Usein kysytyt kysymykset

Mikrobiyhdisteillä tehtävät hoidot & palvelut herättävät monesti kysymyksiä. Tässä vastauksia useimmiten esitettyihin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi niin olethan meihin yhteydessä niin vastaamme ja kerromme mielellämme tuotteista ja palveluista lisää.

Mitä BioDrain bioaugmentaatio tuotteet tekevät?2022-02-01T12:52:05+00:00

MicroCat® mikrobiset yhdisteet biohajoittaa laajalti erilaisia orgaanisia saasteita. Biohajoitus tapahtuu mikrobien tuottamien entsyymi-systeemien avulla. Entsyymit sitten kemiallisesti hajoittavat jäte yhdisteitä ja hajoituksen lopussa jäljelle jää vain hiilidioksidia ja vettä. Entsyymit mahdollistavat orgaanisten saasteiden toimivan mikrobeille energian lähteenä ja apuna lisääntymisessä.

Meidän tuotteet ja palvelut perustuvat bioteknologia-markkinoiden uusimpiin löytöihin, ja ne ovat suunniteltu nimenomaan jäteveden puhdistamiseen. Jokainen augmentaatio-ohjelma perustuu insinöörien analyysiin tietystä hoito tavasta. Augmentaatio-ohjelma on yhdistelmä sopivia mikrobi lajeja ja oikea annostelu määrä, jotta ohjelma olisi mahdollisimman kustannustehokas.

. . . ja täydentäviä palveluita . . .

Meidän palvelumme on suunniteltu täydentämään tuotteitamme, jotta voisimme ratkaista kaikista vaikeimmatkin jäteveden hoitoon liittyvät ongelmat. Meillä on käytössä laaja tukijoukko ja täysin varustetut laboratorio tilat. Voimme tarjota palveluita kuten: Mikroskooppisia tutkimuksia, kemikaali-analyysejä, hoidettavuus testejä, toksisuus testejä sekä prosessi suunnittelua.

Korkeasti koulutetut ja kokeneet tiedemiehet, laboratorio ja tuotanto yhdessä yli 30 vuoden kokemuksella bioaugmentaatio alasta takaavat teille onnistuneen palvelun jätevesien hoitoon.

Mistä BioDrain mikrobit tulevat?2022-02-01T12:52:16+00:00

Tuotteissa olevat mikrobit ovat luonnossa esiintyviä ja ovat alkujaan eristetty luonnosta. Yleisesti ottaen näitä mikrobeja voi löytää alueilta joissa on saastunutta vettä tai maata, jotka sisältävät näitä kiinnostavia yhdisteitä. Luonnosta erottamisen jälkeen, mikrobit kasvatetaan niille valikoidussa mediassa, jotta niiden kykyä hajoittaa yhdisteitä voidaan vahvistaa. Seuraava askel tuottaa useita eri variaatioita jokaisesta eri aluperäisestä mikrobista, jotka tämän jälkeen jälleen kasvatetaan niille valikoidussa mediassa. Elinkelpoisimmat ja onnistuneimmat korjataan pois näistä mikrobikulttuureista, ja sekoitetaan viljelyaineeseen joka on suunniteltu ylläpitämään mikrobien aktiivisuuden kuljetuksen ja säilytyksen ajan kunnes ne sekoitetaan muiden mikrobien, entsyymien, tensidien ja puskuriliuosten kanssa, josta sitten muodostuu lopullinen tuote.

Ovatko tuotteet turvallisia?2020-08-26T10:02:02+00:00

Kyllä. Meidän tuotteissamme olevat mikrobikannat on uudelleen tuotettu niiden vanhempien kantojen mukaan hyvin samalla tavalla kuin se luonnossakin tapahtuu. Lisäksi, tuotteiden laadunvalvonta ohjelma takaa, että yhtäkään tauteja tuottavaa mikrobia ei ole yhdessäkään tuoteyhdistelmässä. Tuotevalvonta standardit ovat korkeat ja ISO 9001:2015 sertfioidut.

Voivatko mikrobit ’ottaa vallan’ ja tuottaa uusia ongelmia?2020-08-26T10:14:08+00:00

Ei. Tällä tavoin tuotetut, luonnossa esiintyvät mikro-organismit , kuluttavat todella nopeasti kemikaalit jotka ovat normaalisti myrkyllisiä tai inhibitorisia monille muille mikro-organismeille. Tämän kulutuksen tapahtuessa, mikrobit kasvavat, lisääntyvät ja kuolevat dynaamisessä järjestyksessä. Kun näiden mikrobien suosima ravinto loppuu, mikrobien kasvunopeus hidastuu. Nyt vuorostaan nämä mikrobit päätyvät ruuaksi muille mikro-organismeille jotka ovat läsnä samaisessa systeemissä. Vaikkakin tuotteissa olevat mikrobit saattavat päätyä osaksi tuotettua ekosysteemiä, harvoin tai juuri ikinä ne ’ottavat vallan’ tai alkavat dominoimaan mikrobikantoja.

Ovatko BioDrain-tuotteet kalliita käyttää?2022-02-01T12:52:34+00:00

Ei. MicroCat® – tuotteet ovat halpoja käyttää ja lähes aina vaihtoehtoisia hoitotapoja halvempia. Bioaugmentaatio MicroCat®-tuotteilla voi korvata vaaralliset kemikaalit ja jopa auttaa jätevesilaitoksien käsittely kapasiteettiä välttäen kalliit fyysiset muutokset.

Jätä soittopyyntö

Syötä puhelin numero johon toivot meidän ottavan yhteyttä.

  TARJOUSPYYNTÖ

  Tiedätte jo mitä tarvitsette? Tästä voitte jättää tarjouspyynnön

  Go to Top