KIINTEISTÖT & RAVINTOLAT

BioDrain Cabinet

Automaattista viemärinhoitoa

BioDrain GTB on tutkitusti markkinoiden tehokkain biologinen viemärinhoitoaine. GTB peittoaa seuraavaksi parhaan jopa yli kahdeksan kertaisella määrällä CFU/g. Aine sisältää luonnosta valikoituja hyötybakteereita, jotka on laboratoriossa jalostettu pilkkomaan ja syömään nimenomaan viemäristössä esiintyviä orgaanisia jätteitä.

Luotettava annostelija annostelee tarvittavan määrän ainetta viemäristöön tasaisin väliajoin.
Lukittava vesitiivis kaappi kätkee sisäänsä kaiken, mitä viemäreiden hoito tarvitsee. Tehokkaan GEL-XP® – aineen, sekä luotettavan automaattiannostelijan. Kaapista vedetään vain yksi letku annostelu kohteeseen, se on siinä.
Joustavan virtalähteen ansiosta, voidaan kaappi asentaa minne vain.

BioDrain ARCS

Automaattista viemärinhoitoa huomaamattomasti

Luotettava annostelija annostelee tarvittavan määrän ainetta viemäristöön tasaisin väliajoin.
Lukittava pienikokoinen annostelija on näppärä asentaa tiskipöydän alle lähelle annostelupistettä
ARCS on tiiviste mikrobiformulaa, joka on kehitetty nimenomaan toimimaan nopeasti ja tehokkaasti.

BioDrain STB

Bio-Pop 0.5

Palvelumme sisältää:

1.

Kartoitus

Huolella suunniteltu on puoliksi tehty

Ensiksi kartoitamme kohteen, jotta ymmärrämme paremmin kohteen kipukohdat ja BioDrain-aineiden annostelupaikat.

2.

Kuvaus

Lähtökohdan todennus

Kartoituksen jälkeen kuvaamme tulevien annostelupaikkojen tilanteen, jotta voimme asiakkaallemme todentaa viemärihoidon tehon.

3.

Asennus

Annostelijan asennus

Kolmas vaihe on kohteeseen sopivan annostelijan valinta ja asennus. Pyrimme aina tekemään asennuksen mahdollisimman huomaamattomaksi

4.

Huolto/Ylläpito

Säännöllinen huoltorytmi

Kun viemärinhoito on alkanut, käymme säännöllisin väliajoin tarkistamassa annostelijan toimivuuden, sekä annostelun riittävyyden.

5.

Raportointi

Läpinäkyvyys

Säästämme asiakkaaltamme aikaa kuvaamalla ja hoitamalla annostelun itse. Raportoimme asiakkaalle sovituin väliajoin hoidon sujuvuus.

Omakotitalot & Taloyhtiöt

BioDrain Koti

BioDrain STB

Miksi hoitaa viemäreitä?

Jätteet putkissa ei ole hyvä

Ravintoloiden ja markettien keittiöistä päätyy FOG (Fat, Oil & Grease) ja muuta orgaanista jätettä, viemäristöön tahtomattakin. Isoimpia tekijöitä ovat astianpesukone, sekä lattialla oleva FOG. FOG kulkeutuu nestemäisenä putkistoon, jossa jäähtyessään se muuttuu kiinteämmäksi. FOG tarttuu putken pintaan ja vähitellen alkaa muodostumaan runsastakin kertymää.

Kertynyt orgaaninen jäte tuottaa H2S,(rikkivetykaasua), joka syövyttää putkea ja lyhentää putken elinikää. Tämän lisäksi syntyy pahaa hajua, kertymät alkavat tukkimaan putkea ja kaiken kukkuraksi nämä kertymät houkuttelevat viemärihyönteisiä ja muita ei toivottuja vierailijoita.

Biologisella viemärihoidolla eroon kertymistä

BioDrain:n GEL-XP® on ratkaisu ongelmiin. Se on yhdistelmä luonnosta valikoituja hyötybakteereja, jotka syövät rasvaa ja muuta orgaanista jätettä elääkseen ja lisääntyäkseen. Näitä mikro-organismeja on laboratorioissa viljelty ja paranneltu nimenomaan jäteveden hoitoon. Nämä bakteerit syötettynä viemäristöön, jossa liika FOG-kertymä on ongelma, pilkkovat ja syövät ne orgaaniset kertymät pitäen putket siistinä ja pidentäen niiden elinikää.

Hyödyt

Jätä yhteydenottopyyntö

Täyttäkkää lomake niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian!

    TARJOUSPYYNTÖ

    Tiedätte jo mitä tarvitsette? Tästä voitte jättää tarjouspyynnön