BIODRAIN

TPM Palveluiden biologiseen jätevedenhoitoon keskittyvä yksikkö. Tuotevalikoima on laaja, joten ratkaisuja löytyy tarpeeseen kuin tarpeeseen. BioDrain:n taustalla on vankka tietotaito biobakteerituotteista jo 80-luvulta asti. BioDrain kuuluu osaksi maailman laajuista biologiseen jäteveden- ja ympäristönhoitoon keskittyvää organisaatiota QM Environmental International BV. Kaikki biologiset tuotteemme valmistetaan Amerikan Yhdysvalloissa ja ne ovat maailmalaajuisesti tunnettu laadukkuudesta, tehokkuudesta, helppo käyttöisyydestä, turvallisuudesta, sekä ekologisuudesta.

QM Environmental

Yli 20 vuoden ajan, QM Environmental International on auttanut kuntia, yhtiöitä, sekä kuluttajia kotonaan seuraavissa ongelmissa: jäteveden hoidon ongelmat, maaperä & pohjavesi laadun parantamisessa, siivoustuotteet, viemärihoito, rasvakaivojen hoito, pitkien jätevesilinjojen hoito, hajuhallinta, septitankkien aktivointia & ylläpitoa, levän hallinta, sekä lannoite ja lihateollisuus. Tämä kaikki ympäristöystävällisillä, biologisilla mikrobi ratkaisuilla. Näitä ratkaisuja käytetään jo 6 eri maanosassa.

Tuotteet johon voit luottaa, kokemus johon tukeutua!

TPM PALVELUT OY

Vuonna 2010 perustettu perheyritys. Tavoitteena alusta asti on ollut tarjota vain markkinoiden parhaita kiinteistöjen huoltotuotteita ammattilaisille. TPM Palvelut on kymmenen vuotisen historiansa aikana tavoittanut ja palvellut niin yhden miehen yrityksiä kuin maailmanlaajuisia suuryhtiöitä. Tuotevalikoima on laaja ja tarvittaessa hankinta onnistuu tuotevalikoiman ulkopuoleltakin. Mitä TPM ei pysty toimittamaan, sitä ei ole olemassakaan.

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!.