MicroCat® mikrobiset yhdisteet biohajoittaa laajalti erilaisia orgaanisia saasteita. Biohajoitus tapahtuu mikrobien tuottamien entsyymi-systeemien avulla. Entsyymit sitten kemiallisesti hajoittavat jäte yhdisteitä ja hajoituksen lopussa jäljelle jää vain hiilidioksidia ja vettä. Entsyymit mahdollistavat orgaanisten saasteiden toimivan mikrobeille energian lähteenä ja apuna lisääntymisessä.

Meidän tuotteet ja palvelut perustuvat bioteknologia-markkinoiden uusimpiin löytöihin, ja ne ovat suunniteltu nimenomaan jäteveden puhdistamiseen. Jokainen augmentaatio-ohjelma perustuu insinöörien analyysiin tietystä hoito tavasta. Augmentaatio-ohjelma on yhdistelmä sopivia mikrobi lajeja ja oikea annostelu määrä, jotta ohjelma olisi mahdollisimman kustannustehokas.

. . . ja täydentäviä palveluita . . .

Meidän palvelumme on suunniteltu täydentämään tuotteitamme, jotta voisimme ratkaista kaikista vaikeimmatkin jäteveden hoitoon liittyvät ongelmat. Meillä on käytössä laaja tukijoukko ja täysin varustetut laboratorio tilat. Voimme tarjota palveluita kuten: Mikroskooppisia tutkimuksia, kemikaali-analyysejä, hoidettavuus testejä, toksisuus testejä sekä prosessi suunnittelua.

Korkeasti koulutetut ja kokeneet tiedemiehet, laboratorio ja tuotanto yhdessä yli 30 vuoden kokemuksella bioaugmentaatio alasta takaavat teille onnistuneen palvelun jätevesien hoitoon.